Om køreskolen

Kør med Kim Bentzen i Silkeborg Køreskole

“Tag dit kørekort som 17 årig eller få det generhvervet hos Silkeborg Køreskole.”

Hos Silkeborg Køreskole kan du tage almindelig kørekort ( kategori B) allerede som 17 årig. Faktisk kan du starte på teori allerede 3 måneder inden din fødselsdag dvs. når du er 16 år og 9 måneder. I køreskolen kan du møde Kim Bentzen og hans niece Fie Bentzen.

Kørelærer Kim Bentzen er en af dine personlige kørelærer, og sammen planlægger I et forløb, som passer ind i dit skema. Her har du også mulighed for at tage kørekort i en bil med automatgear.

Generhvervelse af kørekort

Hvis du ønsker at generhverve dit kørekort efter en betinget eller en ubetinget frakendelse, kan jeg også hjælpe med det. Du har mulighed for at skrive til mig og jeg vil ringe dig op så vi kan aftale nærmere. Sammen finder vi tid så det passer ind i din kalender så du ikke skal tage fri fra arbejde for at komme til køretimerne. På denne måde bliver det både diskret og billigere da du ikke skal tage fri fra arbejdet.

Genopfriskning af kørekort

Det samme gælder hvis du synes, du har brug for en genopfriskning af dit kørekort. Det kan være, der er gået mange år siden, du har erhvervet dit kørekort, og nu har du fået råd eller behov for en personbil. Derfor kan det være en god ide med nogle få køretimer for at få kørslen genopfrisket. Og findes der noget bedre end en lille køretur i Silkeborg by og på den nye motorvej? Kontakt Silkeborg Køreskole i dag og få et tilbud på en god pris.

Tilmeld dig

Se ledige hold og tilmeld dig